18 de juliol del 2010

Arequipa

Una nit d'autobús en asiento semi-cama... De Nazca a Arequipa. 9 hores. Arequipa, la ciudad blanca. N'hem visitat poca cosa encara. Darrera la catedral, el volcà Misti (5825 m) ensenya la cresta nevada per damunt les torres. Regust colonial. De fet ens allotgem en una vella casona colonial. Podria ben bé fer l'efecte que estem en un dels carrers de l'Havana Vieja.
El Cañón del Colca és un dels principals atractius de la zona. Hem de decidir quan i quin trekking tenim intenció de fer-hi. Les caminades són dures, de molt de desnivell. Però el que més por ens fa a l'hora de decidir-nos és el mal d'altura, el soroche. Pujaríem fins a Cabanaconde (a 3600 m) amb autobús i després iniciaríem la caminada... Cal que ho acabem de valorar...
De moment, sortirem d'aquest ciber fosc. Tenim la Plaza de Armas davant mateix. És un migdia molt assolellat i cal aprofitar-ho perquè a la nit la temperatura baixa moltíssim.
Es veu que aquesta ciutat aviat celebrarà el 470è aniversari de la seva fundació (per part dels espanyols).

2 comentaris:

  1. Molt bé aquest blog, ara el que vol veure la penya són uns quantes fotos amb algun indígena de 2 per 2 a veure si us afanyeu!!!!!!Valeri

    ResponElimina
  2. Hahahaha... els indígenes són més aviat rodonets i baixets... a veure si a mesura que enfilem serralada en trobem d'aquests de 2 per 2 que dius... I sí, això de penjar fotos ho tenim pendent!!!!

    ResponElimina